Gala OSS FIGHTERS 1

Prima supergală de sporturi de contact ţinută în Constanța a avut loc pe 20 aprilie 2018,  la Sala Sporturilor. Organizată de ONE STAR SECURITY și Don Corleone, sub egida Federației Române de Kempo, pe regulament de K1, Gala OSS FIGHTERS s-a bucurat de un succes substanțial.

Atracția principală a evenimentului a fost turneul piramidal la categoria de 75kg, câștigat de Nino Pattvean, de la RRG Fight Găești.

Centura mondială WKF (World Kickboxing Federation) la categoria semigrea (88,2kg) a fost adjudecată de constănțeanul Costin Mincu, care s-a impus prin KO în fața maghiarului Tibor Varga.

Main-eventul Galei OSS FIGHTERS a fost meciul câștigat de Bogdan Stoica contra sportivului lituanian Mantas Rimdeika și spectacolul oferit de Maian Rusu în meciul decisiv contra lui Jan Lysak (Germania).

SPONSORI

Fii unul dintre sponsorii OSS Fighters

PARTENER

PARTENERI MEDIA

Galele OSS FIGHTERS au înregistrat încă de la prima ediție o acoperire media națională, reprezentând una dintre competițiile de mare interes, din calendarul sporturilor de contact din România. Evenimentele sunt promovate dinamic în mass-media națională și locală, pe Facebook și pe pagina web OSSFIGHTERS.RO.