Gala OSS FIGHTERS 4

OSS FIGHTERS, cea mai spectaculoasa gala de sezon estival din kickboxing-ul romanesc, revine in forta cu cea de-a patra editie, in Piateta Cazino din Mamaia, in data de 22 august.

OSS FIGHTERS este un concept inovativ dedicat sporturilor de contact, care imbina sportul cu spectacolul si ofera publicului din intreaga tara lupte pe reguli de K1 intre cei mai buni sportivi din Romania si din strainatate.

In cadrul galei, spectatorii vor asista si la cateva surprize din partea organizatorilor, una dintre ele fiind filmata live in Piateta CAZINO din Mamaia, pentru noul film de actiune produs de promoterul Eduard Irimia de la Superkombat.

Marius Gheorghe, OSS Fighters: „Va fi ceva ce nu s-a mai vazut in Romania. Vor fi nume noi la aceasta gala. Vor lupta multi tineri din Constanta. Va fi ceva Constanta – restul tarii. La gala veti vedea luptatori foarte buni, din toate categoriile. Chiar si luptatori aflati la inceput de drum, care trebuie promovati si merita sa primeasca o sansa”.

Eduard Irimia, Superkombat Global: „Folosim experienta din trecut ca sa reactivam o emotie care nu a mai fost de mult timp. Vrem sa dam un restart la nivel global. Incercam sa gasim in Romania, cu sprijinul OSS FIGHTERS, minimum patru grei care sa se impuna in tara si in strainatate. Vrem ca la Constanta sa fie un centru de comanda al acestei campanii. Premiul va fi promovarea in lumea filmului si a showbiz-ului. Am convins producatori de la Hollywood sa asigure burse pentru sportivi. Va fi produs un film si in Romania (cu un buget de 15 milioane de euro), in care vor juca 32 de grei, unii si din Romania”.

Fight card gala OSS Fighters 2

Afis promo OSS Fighters 4

Afis promo OSS Fighters 4

Afis promo OSS Fighters 4

SPONSORI

Fii unul dintre sponsorii OSS Fighters

Vreau sa fiu sponsor

PARTENER

PARTENERI MEDIA

Galele OSS FIGHTERS au înregistrat încă de la prima ediție o acoperire media națională, reprezentând una dintre competițiile de mare interes, din calendarul sporturilor de contact din România. Evenimentele sunt promovate dinamic în mass-media națională și locală, pe Facebook și pe pagina web OSSFIGHTERS.RO.