Organizat de ACS OSS Constanţa, de promoţia OSS Fighters, de One Star Security şi de partenerii săi, sub egida Federaţiei Române de Kempo, gala aduce în ring nume mari ale sporturilor de contact, ca şi la celelalte două ediţii, desfăşurate pe litoral, în lunile aprilie şi august 2018, la Sala Sporturilor din Constanţa, respectiv în Mamaia.

„În ringul «OSS Fighters 03» vor urca atât Bogdan Stoica, unul din cei mai în vogă luptători români ai momentului, Andrei Stoica, «Mister KO», cel mai valoros campion român de kickboxing, Cristian «The Fastest» Milea, ce deţine un impresionant palmares la profesionişti, apropiindu-se de meciul cu numărul 100, cât şi Alex Filip, cel mai faimos luptător din Constanţa, multiplu campion naţional şi internaţional de Karate Kyokushin, ei fiind o parte din luptătorii români ce vor ţinte piept asediului din ringul «OSS Fighters 03». Se anunţă meciuri grele! Ţineţi aproape de România, va dudui Europa!“, este mesajul organizatorilor.

Cristian MIlea l-a învins pe francezul Madicke Kamara

În gala „OSS Fighters 2“, Andrei Stoica a evoluat în main-event, la categoria 95 kg, contra lituanianului Tomas Steponkevicius, românul învingând fără probleme, la puncte. Cristian Milea (Tai-Shin-Do-Gym Bucureşti) s-a duelat pe durata a cinci reprize cu francezul Madicke Kamara, miza fiind centura mondială World Kickboxing Federation la categoria -69,5 kg. Partida s-a încheiat cu victoria lui Milea, la puncte. În cadrul aceluiaşi eveniment, Bogdan Stoica a fost căpitanul echipei României în disputa cu China, câştigată de tricolori cu 5-3, după ce reprezentativa asiatică a condus cu 2-0.

La categoria 93 kg, Bogdan Stoica a pierdut prin descalificare la Hao Guanghua. Stoica l-a făcut KO pe adversarul său în repriza a treia, dar arbitrii au apreciat că Bogdan a folosit un procedeu interzis, ceea ce i-a adus românului descalificarea, iar chinezului victoria. Fraţii Stoica sunt componenţi ai clubului Stoica Brothers Bucureşti.

Aventuri în Madagascar pentru Alex Filip

Alex Filip reprezintă clubul Sharks Gym Constanţa, iar ultimul proiect în care a fost inclus este show-ul de televiziune „Ultimul trib“, realizat în Madagascar, unde trei triburi (unul al vedetelor, unul al sportivilor şi unul al oamenilor de rând) au parte din plin de aventuri exotice şi sunt angrenate în competiţii spectaculoase, luptând pentru „Teritoriu“, dar şi pentru a rămâne în concurs şi a nu fi eliminaţi.

„Dragi prieteni, în luna noiembrie ne întoarcem în ring, în super-evenimentul «OSS Fighters – Asediu în Europa», ce va avea loc la Sala Polivalenta din Bucureşti! Până la meci, rămânem pe Antena 1 să urmărim cea mai spectaculoasă emisiune din această toamna, «Ultimul Trib», joi şi vineri, de la ora 20.00!“, a postat luptătorul constănţean pe Facebook.